Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TISZTELET ÉS MEGBECSÜLÉS A MÁRCIUSI IFJAKNAK

A szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium tanulói és pedagógusai március 14-én reggel hajtottak fejet az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt. A meghívott vendégeket Gazdóf Miklósné, igazgatóhelyettes üdvözölte, aki arra kérte a jelenlévőket, hogy tisztelettel és nagy megbecsüléssel gondoljanak a márciusi ifjakra, akik megküzdöttek a nemzet szabadságáért. Ezután Jakab Tamás, a katolikus iskola pedagógusa tartott rövid gondolatébresztőt.

A szónok hangsúlyozta azt, hogy az 1848-’49-es történt események segítenek minket büszke magyarnak lenni. Hozzátette, hogy a márciusi ifjak megfelelő célokkal és összefogással változtattak a jövőn. Az ünnepi gondolatok után az iskola diákjai versekkel, korabeli szövegekkel elevenítették fel a korabeli eseményeket. Továbbá az iskola énekkara adott az alkalomhoz illő műsort. A Szerencsi Német Nemzetiségi Önkormányzata egykori képviselőtársuk, Braun Istvánné tiszteletére alapítottak egy díjat, amit idén az iskola német nyelvtanári közössége idén Pálinkás Petrának ítélt oda. Miniszteri dicséretben részesült Pajuf Izabella és Reményiné Járai Katalin, pedagógusok. Az oklevelet Gál András adta át a tanároknak a megemlékezés végén.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 120 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions