Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A „NÉPEK TAVASZA” HALMAJON

Halmajon az 1848-’49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére március 14-én délután rendeztek emlékműsort. A helyi általános iskola tornatermében a meghívott vendégek mellett a diákok és a pedagógusok foglaltak helyet, akik nagy figyelemmel hallgatták a polgármester, Tóth József emlékező gondolatait. A beszédben elhangzott, hogy március 15-e egy tisztelgés, hiszen néhány fiatal joghallgató és egyetemista gyülekezett a Pilvax kávéházban, amikor még nem is gondolták azt, hogy forradalomban vesznek részt, valamint szabadságharcot folytatnak majd a haza függetlenségének kihívásáért.

A Gárdonyi Géza Általános Iskola diákjai zenés- táncos műsorral készültek a megemlékezésre. Ezután az emlékezők a Petőfi emléktáblához vonultak, ahol Nagy Péter, Nagyida új polgármestere szólt a jelenlévőkhöz. A szónok hangsúlyozta, hogy az összefogás és az összetartozás, valamint az egymással való jó kapcsolat ápolása fontos feladata a külhoni és az anyaországi magyaroknak. A Petőfi domborműnél Nagyida önkormányzata, Halmaj Község Önkormányzata és az Őszi Napsugár Egyesület helyezte el koszorúikat Kossuth nóták éneklése mellett.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions