Vivid - VirtueMart Template

Ismertető

Médiaismertető

GLOBO TELEVÍZIÓ

A Globo Televízió 2002-től működik médiaszolgáltatóként. Az eltelt tizenhét esztendő alatt folyamatosan bővült a médium nézettsége és szolgáltatási területe. Jelenleg Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék 262 településén jelenünk meg elsősorban a közélettel foglalkozó műsorainkkal, az emberek mindennapi életét segítő hírekkel, közérdekű információkkal. Ezt a célt szolgálja napi többszöri frissítéssel, huszonnégy órában működő képújságunk is.

Médiaszolgáltatási területünk 2019. április 1-től 262 településre emelkedett. Az előfizetők száma 36664, így a KSH adataival számolva több mint 95000 nézőhöz jut el a Globo Televízió adása a Magyar Telekom Nyrt., a PR-Telecom Zrt. és az Oláh és Társa Kft. IPTV, kábeltelevízió hálózatának alapcsomagjaiban az analóg és digitális csatornák között.

Elsősorban közszolgálati célokat szolgáló adásunk a közélettel foglalkozik és az itt élő emberek mindennapi életét segítő hírekkel, közérdekű információkkal jelentkezik. Mivel médiaszolgáltatási körzetünkben lévő települések többsége a leghátrányosabb helyzetűek közé tartoznak, ezért kiemelt célunk, hogy bemutassuk az önkormányzatok erőfeszítéseit a térség fejlesztésében, a lakosság életkörülményeinek a javításában, hiszen számukra a szélesebb nyilvánosságot televíziónk műsora jelenti.

Tapasztaltuk, hogy a lakosság körében egyre nagyobb igény mutatkozott az országos csatornák mellett egy helyi televíziós műsorra, ezért született meg 2004. szeptemberi kezdéssel közéleti magazinunk, ami azóta hetente jelentkezik 35-45 perc időtartamban. Jelenleg hetente Globo Magazin címmel magazinműsort készítünk. A műsor először vasárnap 16 órától kerül adásba, amelyet a hét minden napján megismételjük. Ezzel a renddel biztosítani tudjuk, hogy a lakosság szélesebb rétege is láthassa műsorunkat.

Az elmúlt időszakban új, saját gyártású műsorokkal bővítettük kínálatunkat. A Globo Televízió kéthetente jelentkező, neves vagy éppen érdekes, valamilyen tulajdonságában különleges személy életét feldolgozó műsorában, a Globo Portréban megismerkedhetek a nézők azokkal az emberekkel, akik tetteikkel felhívták magukra a figyelmet, cselekedeteikkel kitűntek a szürke hétköznapokból. A Globo Portréban az örömök, a boldogság, a sikerek ismertetése mellett a nehézségek, a komoly életre szóló döntések, kulcsfontosságú élethelyzetek is megjelennek. A vendégünk őszintén osztja meg a nyilvánossággal életének fordulópontjait, megismerhetjük az utat, amelyen végig haladt a siker elérése érdekében.

A Globo Világjáró című műsorunk a nagyvilág érdekes térségeibe kalauzolja el a nézőket. Célunk az, hogy minél többen megismerjék csodálatos világunk különböző országainak kultúráját, értékeit, művészetét, konyháját, különleges szokásait, illetve gazdasági, valamint politikai helyzetét. A Globo Portré és a Globo Világjáró műsoraink sikerét mutatja, hogy az országban több helyi televízió tűzi rendszeresen műsorára, így a nézőszáma több százezerre tehető.

A Globo Televízió gesztorságában hat helyi televízióval együttműködve 2016 februártól Megyei Híradó címmel Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfontosabb közéleti eseményeiből válogatott, hetente jelentkező műsort indítottunk, amit a kezdeményezéshez csatlakozó televíziók bemutatnak szolgáltatási területükön, műsorára tűzi az országos lefedettségű FIX Televízió, így 2,4 millió háztartásba jut el. Kezdeményezésünket támogatja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés, műsoraink megjelennek a megyei önkormányzat (www.baz.hu) hivatalos honlapján is.

A Globo Háttérben riportjaiból, híreiből, tudósításaiból választunk ki fontosabb témát, amiről részletesebben beszélgetünk a stúdióba meghívott vendégeinkkel. Az Életmódpercekben az egészséges életmódról, a tudatos táplálkozásról, valamint különböző divatos diétákról, és mozgásformákról kaphatunk tájékoztatást.

Felvételről közvetítünk sportmérkőzéseket, intézmények, egyházak által szervezett eseményeket.

Jó kapcsolatot ápolunk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, a szervezet szerencsi területi irodájával, így a tevékenységükhöz kapcsolódó témák rendszeresen megjelennek műsorszámainkban, amelyek a vállalkozásoknak nyújtanak hasznos információkat, erősítik kapcsolatukat a médiummal.

Weboldalunk hírportálként, napi többszöri frissítéssel üzemel, adásaink elérhetők, megnézhetők YouTube csatornánkon. Hivatalos Facebook oldalunkon helyi tévécsatornaként találnak meg bennünket az érdeklődők, ahol napi életünkről, friss tartalmakról jelennek meg videók, fotóalbumok és információk. Egy-egy fontos, vagy éppen érdekes eseményről a közösségi oldalunkon élőben is bejelentkezünk, ami a nézettségi adatokból láthatóan érdekli látogatóinkat. Hetente 40 000-70 000- en követnek bennünket, több mint 12.000-en fejezték ki tetszésüket azok, akiknek műsoraink tartalma értéket jelent. Nézőink mellett ők is bizonyítják a helyi televízió működésének szükségességét, a lokális információk fontosságát. Az idei esztendőben jelent meg a Globo Televízió applikációja IOS és Android platformokra, ahol adásunk élőben követhető, friss helyi hírek olvasható, a fontos információk üzenet formájában jelennek meg a felhasználók mobiltelefonjain.

Adásunk a nap 24 órájában online nézhető a www.globotv.hu címen számítógépen, táblagépen és okos telefonon egyaránt, így nem csupán a kábeltelevízió előfizetőkhöz jutnak el a műsoraink.

Céljaink közé tartozik, hogy növeljük saját gyártású műsorszámainknak arányát. A tartalomszolgáltatásban szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy térségünk ismertebbé váljon hazánkban és közelebb hozzuk az ország, a nagyvilág híreit az itt élők számára.

Szakmai munkánk elismeréseként a médiumunk felvételre került a Helyi Televíziók Országos Egyesületébe. A katasztrófavédelem szakmai tevékenységét hitelesen bemutató kiemelkedő munkánk elismeréseként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a Globo Televízió szerkesztőségének 2017-ben Sajtó Nívódíjat adományozott.

A GLOBO TELEVÍZIÓ MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TERÜLETE A MAGYAR TELEKOM NYRT., A PR-TELECOM ZRT. ÉS AZ OLÁH&TÁRSA KFT. MŰSORELOSZTÓK SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÉN:

Mezőkövesd, Szomolya, Bogács, Cserépfalu, Bükkzsérc, Tard, Cserépváralja, Szentistván, Mezőnyárád, Bükkábrány, Tibolddaróc, Kács, Sály, Borsodgeszt, Vatta, Mezőkeresztes, Csincse, Mezőnagymihály, Gelej, Mezőcsát, Tiszakeszi, Igrici, Egerlövő, Borsodivánka, Négyes, Tiszavalk, Tiszabábolna, Tiszadorogma, Ároktő, Miskolc, Ónod, Muhi, Kistokaj, Bükkaranyos, Harsány, Kisgyőr, Répáshuta, Felsőzsolca, Onga, Tiszalúc, Sajólád, Berzék, Sajóhídvég, Köröm, Tiszaújváros, Tiszapalkonya, Hejőkürt, Tiszatarján, Oszlár, Nemesbikk, Hejőkeresztúr, Nagycsécs, Sajószöged, Ózd, Borsodszentgyörgy, Hangony, Domaháza, Putnok, Nagybarca, Bánhorváti, Dédestapolcsány, Tardona, Mályinka, Nekézseny, Csokvaomány, Csernely, Sajónémeti, Sajópüspöki, Bánréve, Hét, Királd, Borsodbóta, Sáta, Arló, Járdánháza, Borsodnádasd, Kazincbarcika, Berente, Sajóivánka, Sajókaza, Felsőnyárád, Ragály, Zádorfalva, Kelemér, Serényfalva, Szuhakálló, Rudabánya, Alsótelekes, Kánó, Felsőtelekes, Izsófalva, Ormosbánya, Múcsony, Galvács, Szendrő, Abod, Meszes, Szalonna, Martonyi, Perkupa, Szőlősardó, Jósvafő, Aggtelek, Szin, Bódvaszilas, Komjáti, Hídvégardó, Sajószentpéter, Sajókápolna, Sajólászlófalva, Kondó, Radostyán, Parasznya, Varbó, Alacska, Damak, Edelény, Hegymeg, Lak, Boldva, Szikszó, Homrogd, Felsővadász, Garadna, Gagyvendégi, Krasznokvajda, Szászfa, Rakaca, Rakacaszend, Baktakék, Felsőgagy, Aszaló, Forró, Fancsal, Encs, Szalaszend, Fulókércs, Szemere, Méra, Novajidrány, Hernádvécse, Hidasnémeti, Abaújszántó, Abaújkér, Boldogkőújfalu, Boldogkőváralja, Vizsoly, Vilmány, Fony, Göncruszka, Gönc, Monok, Tállya, Rátka, Mád, Tokaj, Tarcal, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Szegi, Szegilong, Taktaharkány, Tiszaladány, Erdőbénye, Olaszliszka, Tolcsva, Erdőhorváti, Komlóska, Vámosújfalu, Sárazsadány, Bodrogolaszi, Sátoraljaújhely, Sárospatak, Györgytarló, Kenézlő, Hercegkút, Makkoshotyka, Vajdácska, Karos, Karcsa, Pácin, Kisrozvágy, Nagyrozvágy, Lácacséke, Tiszakarád, Cigánd, Ricse, Semjén, Zemplénagárd, Dámóc, Alsóberecki, Felsőberecki, Bodroghalom, Alsóregmec, Mikóháza, Pálháza, Füzérkomlós, Nyíri, Hollóháza, Balsa, Gávavencsellő, Hejőkeresztúr, Kis-Nagyhuta, Rakamaz, Rudabányácska, Szabolcs, Széphalom, Timár, Tiszaeszlár, Tiszanagyfalu, Emőd, Nyékládháza, Mályi, Hernádkak, Hernádnémeti, Alsózsolca, Sajópetri, Bőcs, Szirmabesenyő, Sajósenye, Sajóvámos, Arnót, Sajópálfala, Gesztely, Megyaszó, Sajókeresztúr, Sajóbábony, Sajóecseg, Selyeb, Halmaj, Kiskinizs, Ináncs, Legyesbénye, Golop, Prügy, Taktabáj, Csobaj, Mezőzombor, Alsódobsza, Taktakenéz, Taktaszada, Sóstófalva, Tiszatardos, Újcsanálos, Csobád, Felsődobsza, Hernádszentandrás, Kázsmárk, Kupa, Léh, Monaj, Pere, Rásonysápberencs, Szentistvánbaksa, Szerencs, Bekecs.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba - új adás

09:00 Szomszéd Vár

10:00 Qvantum

12:00 Szemeszter

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

SFbBox by afl odds

Today 25

Yesterday 137

Week 338

Month 25

All 353677

Currently are 27 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions