Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A MAGYAR NEMZET SZABADSÁGA

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés az 1848-49-es forradalom és szabadságharc százhetvenegyedik évfordulója alkalmából március 13-án ünnepi közgyűlést szervezett. A Nagy Dezső Művelődési Házban helyet foglaló megemlékezőket Oláh Krisztián, a város polgármestere üdvözölte, aki beszédében kiemelte, hogy súlya van annak, hogy Cigándon tartják az ünnepi közgyűlést.

Ezután Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke lépett a mikrofonhoz, aki a márciusi ifjak tetteit méltatta. Az elnök kitért arra is, hogy egyedi dolog történt hazánkban, hiszen egy nap alatt kivívták a sajtó szabadságát és a Magyarország függetlenségét. Elhangzott az is, hogy az első felelős kormányban Kossuth Lajos, pénzügyminiszter, míg Szemere Bertalan, belügyminiszter lett, akik sokat tettek azért, hogy a semmiből egy élhető országot teremtsenek. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet. Az országgyűlési képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a szabadság kivívásának ára van, nem adják ingyen, nagyon sokat kell tenni ezért az értékért. A műsor végén a polgármester Cigándért elismerő díjban részesítette Hörcsik Richárd, országgyűlési képviselőt a városért végzett áldozatos munkájáért. Ezután Viga Gyula vehetett át az alpolgármestertől Kántor Mihály Emlékplakettet.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 39

Yesterday 113

Week 152

Month 2022

All 169214

Currently are 137 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions