Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEGÚJUL AZ M3-AS AUTÓPÁLYA POLGÁRI SZAKASZA

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldala, a 168-as és a 174-es kilométerszelvények között hazai költségvetési forrásból újul meg. A felújítási munkák várhatóan kilencven napig tartanak majd. A rekonstrukció sávelhúzásos terelés mellett valósul meg, a korlátozások július 6-tól lépnek életbe. A kivitelezési munkák 2018. július 9-én, hétfőn indulnak el.

Az első ütemben az érintett szakaszon teljes pályazár lesz érvényben, így a forgalmat átterelik a Budapest felé vezető oldalra. Ennek következtében a Nyíregyháza felé tartók egy-, míg a főváros irányába közlekedők két sávon haladhatnak majd, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett. A második ütemben 2018. szeptemberétől váltakozva lesznek sávlezárások és sebesség korlátozások. A rekonstrukció során a Király ér-hidat is felújítják, így megújul a műtárgy szegélye, és kicserélik a hídon található szalagkorlátokat, valamint a madárvédő falat is. A munkálatok idején hosszabb menetidővel számolhatnak az autózok. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 66

Week 220

Month 1457

All 166541

Currently are 92 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions