Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

CSÜLKÖS ÉTELKÜLÖNLEGESSÉGEK MEZŐZOMBORON

Az idei ötödik Mezőzombori Csülök Fesztiválra tizenöt baráti társaságból, munkahelyi csapatból álló gárda nevezett július 7-én, akik hagyományos, magyaros fűszerezésű csülkös ételeket készítettek. A megmérettetés szombaton reggel nyolc órakor ágyúlövéssel kezdődött, majd a benevezett gárdák azonnal hozzáláttak a főzéshez, miközben Barsi Csaba és az Agyagbanda húzta a talpalávalót.

Az elkészült fogásokat öttagú zsűri értékelte. A bírólóbizottság szerint a legfinomabb csülkös ételt a Prügyi Polgárőrök csapata érdemelte ki, akik százezer forintos pénznyereménnyel gazdagodtak. A főzőversennyel egyidőben idén is megrendezték a Szedd a csülköd futóversenyt, amelyre összesen százan neveztek. A férfi felnőtt kategóriában, a Hegyalja 2050 Sport- és Szabadidő Egyesület versenyzői is rajthoz álltak. A fesztivál első napján fellépett a Hegyalja Folk, a Kávészünet zenekar és Takács Nikolas is.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 66

Week 219

Month 1456

All 166540

Currently are 50 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions