Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEZŐKÖVESD A MEGYENAP KÖVETKEZŐ VÁROSA

Szerencs, Tokaj és Putnok után idén Mezőkövesd ad otthont a negyedik Megyenapnak, június 16-án. Ennek felvezetéseként rendeztek sajtótájékoztatót a miskolci Megyeháza, Szemere-termében június 12-én. Török Dezső, a Borosod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta, hogy a megyei szintű ünnepséget 2014-ben hívták életre. Az elnök, ezután tájékoztatta a megjelenteket arról, hogy idén is számos színes programon, többek között gyermekműsoron, rendőrségi- és katasztrófavédelmi bemutatón valamint koncerteken vehetnek részt az eseményre kilátogatók, ahová idén külföldi delegációk is érkeznek a kárpátaljai Ukrajnából.

Ezután Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármestere kapta meg a szót, aki örömét fejezte ki, hogy idén ők adhatnak otthont az eseménynek. Vendégszerető emberek laknak a megyében köztük Mezőkövesden is, ahová sok szeretettel várják a látogatókat. A Kavicsos-tó és Szabadidőpark jó lehetőséget teremt arra, hogy találkozzanak a megyében élők, valamint megmutassák a város értékeit. A polgármester bízik a napsütéses időben és reméli, hogy sokan kilátogatnak az eseményre.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 68

Yesterday 88

Week 234

Month 1093

All 163825

Currently are 141 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions