Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEZŐKÖVESD A MEGYENAP KÖVETKEZŐ VÁROSA

Szerencs, Tokaj és Putnok után idén Mezőkövesd ad otthont a negyedik Megyenapnak, június 16-án. Ennek felvezetéseként rendeztek sajtótájékoztatót a miskolci Megyeháza, Szemere-termében június 12-én. Török Dezső, a Borosod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta, hogy a megyei szintű ünnepséget 2014-ben hívták életre. Az elnök, ezután tájékoztatta a megjelenteket arról, hogy idén is számos színes programon, többek között gyermekműsoron, rendőrségi- és katasztrófavédelmi bemutatón valamint koncerteken vehetnek részt az eseményre kilátogatók, ahová idén külföldi delegációk is érkeznek a kárpátaljai Ukrajnából.

Ezután Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármestere kapta meg a szót, aki örömét fejezte ki, hogy idén ők adhatnak otthont az eseménynek. Vendégszerető emberek laknak a megyében köztük Mezőkövesden is, ahová sok szeretettel várják a látogatókat. A Kavicsos-tó és Szabadidőpark jó lehetőséget teremt arra, hogy találkozzanak a megyében élők, valamint megmutassák a város értékeit. A polgármester bízik a napsütéses időben és reméli, hogy sokan kilátogatnak az eseményre.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 98 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions