Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NAGYRAGADOZÓK AZ ÉSZAKI-KÖZÉPHEGYSÉGBEN

Nem ritka, hogy nagyragadozók tévednek át hazánkba a szomszédos országokból. Gondoljunk csak Robira, a barnamedvére, aki a napokban vándorolt Magyarország területén, mielőtt befogták volna. Ezek az állatok olykor konfliktusba kerülhetnek a helyi lakosokkal és a természetjárókkal. A WWF Magyarország Euro Large Carnivores programjának keretében, június 14-én szakmai konferenciát rendeznek Répáshután.

A Magyarországon feltűnő nagyragadozók jelenlétét leginkább kameracsapdák rögzítik, a természetjárók útját néha mégis keresztezheti egy-egy állat. A hiúz stabil jelenléte évek óta ismert az Északi-középhegységben, a barnamedve egyre gyakrabban bukkan fel Magyarországon, a farkasnak pedig szaporodó állományai is ismertek a Bükki és az Aggteleki Nemzeti Park területén. A "Nagyragadozók az Északi-középhegységben, II. Országos Szakmai Nap" során hazai és külföldi szakemberek fogják megosztani a nagyragadozókkal kapcsolatos tapasztalataikat.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 68

Yesterday 88

Week 234

Month 1093

All 163825

Currently are 157 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions