Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NAGYRAGADOZÓK AZ ÉSZAKI-KÖZÉPHEGYSÉGBEN

Nem ritka, hogy nagyragadozók tévednek át hazánkba a szomszédos országokból. Gondoljunk csak Robira, a barnamedvére, aki a napokban vándorolt Magyarország területén, mielőtt befogták volna. Ezek az állatok olykor konfliktusba kerülhetnek a helyi lakosokkal és a természetjárókkal. A WWF Magyarország Euro Large Carnivores programjának keretében, június 14-én szakmai konferenciát rendeznek Répáshután.

A Magyarországon feltűnő nagyragadozók jelenlétét leginkább kameracsapdák rögzítik, a természetjárók útját néha mégis keresztezheti egy-egy állat. A hiúz stabil jelenléte évek óta ismert az Északi-középhegységben, a barnamedve egyre gyakrabban bukkan fel Magyarországon, a farkasnak pedig szaporodó állományai is ismertek a Bükki és az Aggteleki Nemzeti Park területén. A "Nagyragadozók az Északi-középhegységben, II. Országos Szakmai Nap" során hazai és külföldi szakemberek fogják megosztani a nagyragadozókkal kapcsolatos tapasztalataikat.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 107 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions