Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

RENDHAGYÓ KIÁLLÍTÁS A BOCSKAIBAN

Egy különleges busz parkolt a Bocskai Gimnázium udvarán június 12-én, amelyben interaktív kiállításon mutatták be Arany János életművét, kapcsolatait, költészetének máig ható jelentőségét. A Petőfi Sándor Irodalmi múzeum interaktív és egyedi látványvilágú kiállításán versek, képek, különféle dokumentumok és relikviamásolatok segítségével szemléltették költő óriásunk munkásságát. A buszban manuális játékokat és digitális eszközöket is beépítettek, melyek nem csupán szórakoztató élményt nyújtanak, de mélyebb tudást is közvetítenek.

Balladái szövegéhez kapcsolódó installációkkal segítik a megértést. Ilyen például a Tetemre hívás: Késői korszakának egyik legnépszerűbb és talán legtöbbet vitatott balladájának első sorát is szemléltették. „A radványi sötét erdőben”, a gyerekeknek be kellett nyúlniuk ebbe a sötét erdőbe, ahhoz, hogy a szöveghez jussanak. Arany kisepikájának egyik legismertebb és méltán népszerű verse „A családi kör”, amelyek versszakainak az első vers sorait az egyik körön, minden második sor pedig a másikon, forgatva pedig összeolvasható.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 36 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions