Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

AFRIKAI ÁRVÁK HÉTKÖZNAPJAI KÉPEKEN

A Földkelte Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület „Ismerd meg a világot” - címmel fotókiállítást szervezett január 11-én, a Kisvárdai Konferencia Központban. A civil szervezet két tagja Juhász Péter Gergő és Szeremley Csaba 2005-ben részt vettek együtt Malawiban, egy humanitárius misszióban.

Az egyesület vezetősége tavaly oktatási programot indított az afrikai városba, ahol Asztalos Ilona fotózási alapismerteket tanított az ott élő árváknak. A kiállítást Leleszi Tibor nyitotta meg, aki elismerően szólt a civil szervezet tagjainak munkájáról, majd ehhez hozzátette, hogy ez a misszió példaként szolgálhat a Kisvárdán élőknek. Az is elhangzott, hogy ezek a küldetések segítik abban a különböző kontinensen élő embereket, hogy megismerjék és elfogadják egymás kultúráját, történelmét, hagyományait. Az esemény díszvendége Cecilia Khofi, Malawi szépségkirálynője volt, aki megosztotta a jelenlévőkkel azt, hogy milyen problémával küzdenek az országban. A vendég, az ENSZ jószolgálati nagykövete is, aki elhatározta, hogy segítséget nyújt azoknak a szegény sorsú 10-12 éves lányoknak, akiket a családjuk rossz anyagi körülményei miatt eladnak férfiaknak. Cecilia Khofi hangsúlyozta azt, hogy büszke származására és hazájára, illetve mindenkit arra buzdít, hogy látogasson el hazájába, ahol nagyon boldog és vendégszerető emberekkel találkozhatnak. A tárlat képei a Malawiban élők hétköznapjait mutatta be az érdeklődőknek.

       

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 72

Week 22

Month 1461

All 164193

Currently are 26 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions