Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEGNÖVEKDETT A CSERBENHAGYÁSOS KÖZÚTI BALESETEK SZÁMA

A megyében az elmúlt néhány hónapban több olyan baleset is történt, ahonnan a sofőrök segítségnyújtás nélkül távoztak. Hazánkban az ilyen sofőrök büntetésre is számíthatnak.

Az elmúlt időszakban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megnövekedett azoknak a közúti baleseteknek a száma, ahonnan a sofőrök segítségnyújtás nélkül távoztak. Esetenként előfordul, hogy a személygépjárművek vezetői a jogszabályi kötelezettség ellenére, a helyszínt megállás nélkül elhagyják, vagy megállnak ugyan, de onnan adataik hátrahagyása nélkül, az esetleg szükséges segítségnyújtást elmulasztva önkényesen eltávoznak. Súlyosabb esetben – amennyiben személyi sérülés következik be, vagy a sérülés kialakulásának közvetlen veszélye fennáll - ez a jogsértő magatartás bűncselekménynek minősül. A megyében az elmúlt néhány hónapban öt ilyen esetet regisztráltak a rendőrök, amelynek a gyanúsítottjait mind elfogták. Ezek közül a legutóbbi a sajóvámosi eset volt, amikor a település belterületén a gépjármű vezető nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg az autója sebességét és későn észlelte a jobboldali forgalmi sávban lévő gyalogost, így elütötte. A baleset következtében a sértett a helyszínen életét vesztette.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 68

Yesterday 88

Week 234

Month 1093

All 163825

Currently are 14 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions