Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SIKERES ÉVET ZÁRT A MISKOLCI ÁLLATKERT

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatószáma illetve állatállománya is jelentősen növekedett a tavalyi évben, hiszen több mint kilencvenkétezren voltak kíváncsiak az állatkert lakóira.

Sokan mintegy kétezren vettek részt a zoopedagógiai foglalkozásokon és rendezvényeken is a nyári időszakban. 2017-ben nyolcvan új egyed érkezett az állatkertbe Magyarországról és külföldről, magántenyészetekből, amelyek között tíz új faj is bemutatásra került. Közöttük szerepel a madártavon élő nyári lúd és tőkés réce, a nanduk, a borz, a holló, vagy éppen a fehérbóbitás kakadu. Tavaly hetvenöt állatkölyök és fióka látott napvilágot, a legnagyobb öröm azonban a december közepén született első perzsa leopárd kölyöknek szólt. Az örökbefogadásokból kapott támogatást a 2017. évben az Állatok világnapja alkalmából rendezett programok szervezése során használják fel. Idén megkezdődhet az állatkert eddigi legnagyobb beruházása, amelyben a jelenlegi létesítményeket korszerűsítik és új látnivalókkal is szolgálnak a látogatóknak.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 72

Week 22

Month 1461

All 164193

Currently are 35 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions