Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MUNKAHELYEKET TEREMT A DESIGNER TEAM KFT.

Átadták a szerencsi Designer Team Kft. üzemcsarnokát július 16-án. A cég alapító tagjai 1987-ben kezdték tevékenységüket műszaki tervező vállalkozásként, majd 1992-től acélszerkezeteket, egyedi nyílászárókat, épületlakatos szerkezeteket gyártottak. A Designer Team Kft. leginkább acélszerkezet gyártásával foglalkozik. Az ünnepi eseményen Kunné Cseh Erzsébet, a cég tulajdonosa köszöntötte a vendégeket, aki szerint fontos az új beruházás, hiszen ezzel nem csak bővíteni tudják a termelést, de munkahelyet is teremtenek. A 2000 m2-es csarnok az Észak-Magyarországi Operatív Program projekt keretén belül valósult meg, összesen 84 millió forintból. Kun Gusztáv, a cég tulajdonosa kiemelte, hogy jelenleg 38 fővel dolgozik a vállalkozás. Külföldi megrendelőik közül főként Ausztriába szállítják termékeiket. Az átadó ünnepségen Koncz Ferenc, Szerencs város polgármestere örömét fejezte ki, hogy egy helyi cég által ismét fejlődik a város.

 

A polgármester után Mengyi Roland országgyűlési képviselő is gratulált a családi vállalkozás tagjainak az elért eredményekért, majd hozzátette, hogy 2014-2020-ban tizenkétezer milliárd forint 65%-át kis-és középvállalkozások fejlesztésére, versenyképességének javítására költik. Az csarnokavató végén Kun Gusztáv és felesége, Kunné Cseh Erzsébet, Koncz Ferenc és Mengyi Roland hivatalosan is átadták az új csarnokot és átvágták a bejáratnál kifeszített nemzetiszín szalagot.

     

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 73

Yesterday 180

Week 937

Month 5549

All 273130

Currently are 27 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions