Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS OTTHON

Bolygónkat egyre nagyobb mennyiségű hulladék borítja el, amitől megszabadulni nemcsak költséges, hanem környezetszennyező folyamat is. Az egyik legeredményesebb és egyben leginkább környezetbarát megoldása a hulladékok eltüntetésére az újrahasznosítás. A szelektív hulladékgyűjtés azért is fontos, mert nagy mennyiségű szemetet tudunk újrahasznosítani. Napjainkban egyre több kihelyezett konténer áll rendelkezésünkre, amelyek abban segítenek, hogy védjük környezetünket. A szemetet több csoportba is lehet rendezni, a legismertebbek a papír, az üveg, a műanyag és a fém kategória. A papír csoportba tartoznak az újságok, a kartondoboz, a hullámpapír, a szórólap, a könyvek, az üdítős dobozok és a csomagolópapír.

 

A fém osztályba a fém csomagolási hulladékok, mint az üdítős, energiaitalos és alkoholos italos dobozok, valamint a konzervdobozok. A műanyag kategóriába sorolhatóak az üdítős- és ásványvizes flakonok, a PP+HDPE flakonok (kozmetikai, mosószeres, stb.flakonok), a nylon szatyor és zacskó, továbbá a többrétegű italos karton. A negyedik csoportba sorolhatóak a tiszta, ép, vagy törött fehér és színes (zöld, barna, fekete, sárga) italos üveghulladék és a befőttes üveg.

     

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 173

Yesterday 174

Week 173

Month 4595

All 208976

Currently are 25 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions