Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VERSENY A TEVÉKENYSÉG IRÁNYÍTÁSI KÖZPONT DOLGOZÓINAK

Miskolcon rendezték a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központjainak I. Országos Szakmai Versenyét. Először rendezték meg július 13-14 között a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központ I. Országos Szakmai versenyét a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában. A verseny célja a szakmai megmérettetés mellett a Tevékenység-irányítási Központok munkatársainak tapasztalatcseréje volt.A 19 megyei rendőr-főkapitányságról, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányságról érkezett háromfős csapatok egy-egy szakterületi vezetőből, tiszt és tiszthelyettes beosztású ügyeletesekből álltak össze.

 

Az első napon elméleti, míg a zárónapon gyakorlati feladatokat kellett megoldaniuk – a mindennapi életben előforduló esetekhez hasonlóan - közösen a versenyzőknek. A feladatok között jogi, ügyeleti jelentőszolgálati ismeretek épp úgy szerepeltek, mint a különböző lakossági bejelentések fogadása és az erre reagáló rendőri tevékenység összehangolása és irányítása.A Tevékenység-irányítási Központok I. Országos Szakmai Versenyének eredményeit Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti főigazgató, országos rendőrfőkapitány-helyettes ismertette, majd adta át a helyezetteknek járó elismeréseket.

A verseny végeredménye:

I. helyezett: Somogy MRFK,

II. helyezett: Veszprém MRFK,

III. helyezett: Győr-Moson-Sopron MRFK.

 

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 109

Yesterday 212

Week 528

Month 3446

All 277487

Currently are 20 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions