Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

BUSZÁTADÁS SZERENCSEN

Új, modern autóbusszal áll forgalomba Szerencs és Tokaj között, mely minden szempontból kielégíti az utazóközönség igényeit. A Credo Econell 18 Next egy kényelmes, extrákkal felszerelt jármű, amellyel igazán élmény lesz utazni. Az átadásra a szerencsi busz végállomáson került sor, július 27-én. A megnyitón részt vett Koncz Zsófia országgyűlési képviselő, Nyiri Tibor Szerencs város polgármestere, és Németh Tamás a Volánbusz általános vezérigazgató helyettese.

Koncz Zsófia köszöntette a megjelenteket, majd részletezte, a Volánbusz kollégáival az elmúlt időszakban az ország különböző részein találkozott, mert mindig voltak olyan eredményes projektek aminek közösen tudtak örülni, külön boldogság számára hogy erre az újításra Szerencsen is sor került. Ez a fejlesztés nem is akármilyen mértékű a Volánbusz életében, hiszen decemberben egy sikeres közbeszerzés eredményeként 47 alacsony padlós csuklóbusz szereztek be, ebből 32 Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyébe érkezik. A károsanyag kibocsájtást úgyis lehet mérsékelni, hogy a régi járműparkot cserélik ki új járműre, a közösségi közlekedés népszerűsítéséhez ez is hozzájárul. A modern autóbusz Szerencs és Tokaj között segíti majd a helyközi közlekedést. Légkondicionálóval, fedélzeti utastájékoztatóval, utasszámláló rendszerrel, felszállást segítő rámpával, speciális férőhellyel és USB-töltőporttal van felszerelve a jármű

Szerencs Város polgármestere, Nyiri Tibor beszédében elhangzott, ez egy ikonikus hely, minden szerencsinek, hiszen sokan indultak innen útnak. Ez a mai átadás nagyszerű dolog, hiszen az új autóbusz minden igény kielégít. Fantasztikus az utóbbi idők fejlesztése, kézzel fogható és érzékelhető. Igy 60 év távlatából visszatekintve mind az úthálózat, mind a közlekedés, a mai embernek egyik legfontosabb a közlekedés hogy gyorsan, pontosan, kényelmesen és biztonságosan eljusson oda, ahová akar. Köszönjük hogy a mai napon ezzel a csodálatos busszal gazdagodhatott a térség.

Németh Tamás Volánbusz általános vezérigazgató helyettese hozzátette, a beruházás keretében Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyében 39 buszt adtak át a helyközi közlekedésnek, ebből 32 jármű Credo Next 18 típusú autóbusz, illetve 5 darab Credobus Econell 12 szóló autóbusz, illetve 2 8900 Volvo típusú busz. A Credo magyar székhelyű gyárban készül, Győrben, magyar mérnökök fejlesztették ki. Országos szinten 47 darab ilyen autóbuszt szereztek be ez egy teljesen új konstrukció, ebből 32 darab Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye útjain fog közlekedni. Ez egy rendkívül előremutató és hasznos beruházás volt, melynek összértéke 3,8 milliárd forint volt, és ezúton is köszönik a támogatást. Reményeik szerint a jövőhéttől már az utasok szolgálatba állnak az új járművek.

   


Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 200

Yesterday 369

Week 569

Month 6864

All 694695

Currently are 68 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions