Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEDIÁTOROK SEGÍTETTÉK AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD TERJESZTÉSÉT

„Együtt a jobb egészségért, értünk, velünk!” program keretében november 25-én a Hernád-vidéke és a Borsodnádasdi Praxisközösség vezetői, önkéntesei, roma mediárorai és védőnői megbeszélést tartottak a hernádkaki általános iskola könyvtárában. Szabóné Gombkötő Éva, népegészségügyi koordinátor köszöntötte a résztvevőket és örömét fejezete ki, hogy egy éven keresztül ezekkel a helyi emberekkel együtt tudtak dolgozni a lakosság egészségügyi színvonalának javításán.

Wágner János Jenő, a Partner Hungary trénere elmondta azt, hogy az „Együtt a jobb egészségért, értünk, velünk!” projektet az elmúlt hat év eredményeire építve folytatják tovább, átfogó célként megtartva a romák egészségügyi helyzetének javítását, kiegészítve a praxisközösségekkel való együttműködés megerősítésével. Hozzátette, hogy nagy hangsúlyt helyeznek a praxisközösség szakembereivel, valamint a mediátorokkal, segéd-egészségőrökkel, és a népegészségügyi koordinátorokkal való szoros együttműködésre, és a helyi roma közösségek aktív bevonására. A tanácskozáson a mediátorok bemutatták a településükön végzett tevékenységüket, valamint megvitatták a további együttműködés lehetőségeit. A jelenlévők a megbeszélésen ismertették a saját településükön megvalósított mini projekteket, kampányokat és a jó gyakorlatokat.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 150

Yesterday 256

Week 687

Month 150

All 218061

Currently are 22 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions