Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

OKLEVÉL A MESTEREKNEK

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) mesterlevél átadó ünnepségén három szakmában összesen negyven szakember kapott mesteroklevelet november 19-én Miskolcon, a kamara dísztermében. Az újdonsült mesterek elismeréseit Bihall Tamás, a BOKIK elnöke és Kovács Attila, a Kézműipari Tagozat elnöke adták át. Az iparkamara elnöke ünnepi beszédében szólt arról, hogy az ünnepség nagyon fontos a kamarának, mivel a mester fontos szakember.

Az elnök beszédében kiemelte, hogy a kamara huszonöt éves évfordulójához közelít, az elmúlt évek alatt több mint 1500 oklevelet adtak már át, ami azt jelenti, hogy ennyi szakember került a megye gazdasági vérkeringésébe. A folyamatos megújulás a gazdaság szempontjából nagyon fontos, a mesterek pedig a kamarai élet alapkövei. Az idei átadót Görcsös László gázszerelő mester emlékére ajánlották fel, akinek tudását magas szinten tartják számon. Szívügyének tartotta a fiatalok oktatását, a szakképzést, részt vett az utánpótlás nevelésében, különböző kamarai feladatok ellátásában. A megemlékezés után Kovács Attila, alelnök köszöntötte a jelenlévőket, aki szólt arról, hogy a gazdasági szervezeteknek, cégeknek és beruházóknak szükségük van szakképzett és minőségi munkaerőre, amelynek megoldásán Miskolcon is sokat dolgoznak. Ez a cím rangot jelent, amely sokak szerint a doktori címmel ér fel a szakmában. Mindezek után elérkezett a nagy pillanat, hogy átvegyék Bihall Tamástól és Kovács Attilától a megérdemelt szakmai elismerésüket a frissen avatott gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő, pincér és szakács mesteremberek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 146

Yesterday 256

Week 683

Month 146

All 218057

Currently are 12 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions