Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

GÓLYÁK A BOCSKAIS BÁLON

A hagyományoknak megfelelően november 22-én szervezett gólyabált a szerencsi Bocskai István Katolikus Szakgimnázium Diákönkormányzata. Az oktatási intézmény aulájában és karzatain minden hely elfogyott, hiszen közel háromszáz tanuló gondolta úgy, hogy szeretne együtt szórakozni társaival, barátaival. A tanulás mellett egyre kevesebb idejük marad a fiataloknak kikapcsolódni, ismerkedni vagy épp beszélgetni.

A vidám jótékonysági eseményt Jakab Tamás, igazgató nyitotta meg, aki örömét fejezte ki, hogy a tanulók ilyen nagy számban érkeztek az oktatási intézménybe. Molnár Gergő, a Diákönkormányzat elnöke köszönetet mondott azoknak a tanulóknak, akik segítettek a dekorálásban és a rendezvény megvalósításában. A díszesen megterített asztaloknál a gólyák és felsőbb évesek vidáman beszélgettek egymással, ami jó lehetőséget adott arra, hogy az iskolai programokon kívül is jobban megismerjék egymást, amellyel új kapcsolatok és barátságok is kötődhetnek a középiskolás évek alatt. A Bocskaisok műsorral is készültek társaiknak, akik közül a Szikra Tánciskola Dynamic csoportja mutatta be az alkalomra készített táncos produkcióját. Ezután a Pretenders, vagyis a katolikus gimnázium zenekara lépett az alkalmi színpadra, akik a fiatalok által kedvelt népszerű dalokat adtak elő.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 151

Yesterday 256

Week 688

Month 151

All 218062

Currently are 31 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions