Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A TARCALI HAGYOMÁNYŐRZŐ NÉPDALKÖR SZÜLETÉSNAPJA

A Tarcali Hagyományőrző Népdalkör fennállásának első évfordulóját ünnepelte október 22-én a Hatputtonyos Borfaluban. A meghívott vendégeket Újvári Mária, a kórus vezetője és a település művelődésszervezője köszöntötte, majd Butta László a település polgármestere lépett a mikrofonhoz. A község első embere örömét fejezte ki, hogy Újvári Mária több mint egy esztendővel ezelőtt érkezett Tarcalra, hogy színt és új pezsgő életet varázsoljon az általa szervezett programjaival a helyiek életébe.

Ekkor jött az ötlet, hogy a községben újra meg kellene alakítani egy kórust, akik a hagyományokat ápolják és később tovább is adják majd a következő generációknak. Az üdvözlő gondolatok után felléptek a helyi óvodások, akik népviseletbe öltözve mutatták be az alkalomra készített hagyományőrző műsorukat. Újvári Mária egy kis ajándékkal kedveskedett Butta László, polgármesternek és Kovács Zoltán, jegyzőnek a sok támogatásért. Ezután a kórusoké lett a főszerep. A vidám, dalos születésnapon fellépett a tállyai Nefelejcs Népdalkör, a Rátkai hagyományőrző Népdalkör, a monoki Kossuth Népdalkör, valamint a Tarcali Hagyományőrző Népdalkör. A meghívott kórusok ajándékkal kedveskedtek az ünnepelteknek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 151

Yesterday 256

Week 688

Month 151

All 218062

Currently are 22 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions