Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A SZERENCSI VÁROSI NYUGDÍJAS KLUB HARMINC ÉVE

A Szerencsi Városi Nyugdíjas Klub fennállásának harmincadik évfordulójára szervezetek születésnapi ünnepséget november 22-én a Rákóczi-vár színháztermében. Szépen megterített asztalok, finom sütemények és vidámság fogadta a civil szervezet tagjait és a meghívott társ nyugdíjas klubok képviselőit. Az ünnepség résztvevőit Nyíri Tibor, a város polgármestere köszöntötte, aki szólt arról, hogy nagyon jó az, hogy három nyugdíjas klub is működik Szerencsen, így a szép korúak társaikkal együtt kevésbé érzik magukat egyedül.

A felgyorsult társadalmunkban fontos az, hogy az idős emberekről gondoskodjunk és segítsük őket a mindennapi életben. Elhangzott az, hogy ezek a szerveződések megvédik a tagjaikat az elmagányosodástól, hiszen sok gyermek külföldön próbál szerencsét, így kevés idejük marad szüleik látogatására. Koncz Ferenc, országgyűlési képviselő tortával és néhány kedves történettel érkezett a vidám, zenés táncos eseményre. Az eseményen fellépett a Napsugár Óvoda Napsugár csoportja, Korondi Klára, Gilányi Gergő, Dargai Béla és a Nefelejcs Népdalkör. Kádas Istvánné a klub jelenlegi vezetője köszönetet mondott elődeinek, Lukács Illésnek, Kőfalvi Antalnak, Magyar Jánosnénak és Visi Ferencnek, akik létrehoztak egy vidám, összetartó közösséget. A program végén a polgármester, a térség országgyűlési képviselője és a meghívott társ nyugdíjas klubok képviselői ajándékkal kedveskedtek a Szerencsi Városi Nyugdíjas Klub tagjainak.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 155

Yesterday 256

Week 692

Month 155

All 218066

Currently are 33 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions