Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FEJLESZTÉSEKKEL SZERENCS JÖVŐJÉÉRT

Szerencs Város Önkormányzata november 21-én tartotta közmeghallgatását a szerencsi Rákóczi-vár színháztermében. Nyíri Tibor, polgármester üdvözölte a helyieket, majd bemutatta az új képviselő- testület tagjait. A település első embere beszámolt az elmúlt egy évben végzett munkáról, a pályázatokról és a beruházás lehetőségeiről.

Elhangzott az, hogy a demográfiai mutatók nem igazán kedvezőek, ebben az évben 37 gyermek született, ami nagyarányú csökkenést mutat a korábbi évekhez képest. A polgármester kiemelte, hogy ésszerű és takarékos gazdálkodást folytatnak majd az elkövetkezendő öt esztendőben, amit bizonyít az is, hogy a szállítói tartozást húsz millió forinttal csökkentették. Erre az esztendőre 660 millió forint adóbevételt terveztek, amelyből eddig 535 millió forintot befizettek a helyi cégek és vállalkozások képviselői. Az önkormányzat egészségügyi ellátásra, szociális gondoskodásra, időskorúak támogatására, a közbiztonság fenntartására, családok, fiatalok támogatására és sportolási lehetőségek biztosítására költik. Nyíri Tibor szólt a közeljövőben megvalósuló beruházásokról, bicikliút építésről, csapadékvízelvezető-kiépítéséről, parkolóhelyek létesítéséről, épületek korszerűsítéséről, valamint a Rákóczi-vár környezetének megújításáról is. A beszámoló után a jelenlévők problémáikat mondták el a város vezetőinek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 146

Yesterday 256

Week 683

Month 146

All 218057

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions