Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MÉZES REGGELIVEL VÁRTÁK AZ ISKOLÁSOKAT

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került az Európai mézes reggeli november 19-én a bekecsi Általános Iskola aulájában. Bodnár László polgármester tartott előadást a tanulóknak, hogy felhívja a figyelmet a magyar méz fontosságára, valamint az egészséges életmódra. A község vezetője szólt arról, hogy szabadidejében méhészkedni szokott.

A gyerekek megtudták, mennyire hasznosak a méhek, mennyi ideig élnek, hogy épül fel egy méhcsalád. Megismerték, hogyan készül a méz, milyen fajtái vannak. Tájékozódtak a különböző védőfelszerelésekről, amelyeket az előadás után a tanulók felpróbálhattak. Az esemény végén vendégül látták a diákokat egy kis mézes kenyérrel, amit örömmel fogyasztottak. A Program évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az Európai Mézes Reggeli Program kapcsán 1011 hazai óvodában és iskolában tartottak előadást a méhészek, így közel 166.000 gyermek kapott mézes reggelit.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 180

Yesterday 174

Week 180

Month 4602

All 208983

Currently are 28 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions