Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FELKÉSZÜLÉS A TÉLI KÖZLEKEDÉSRE

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság és az X-MEDITOR Kft. közös közlekedés-biztonsági kampánya a "Látni és látszani" ,2012 óta hívja fel a figyelmet egy társadalmilag fontos témára és az egyén szerepére a baleset-megelőzésben. Idén megújult formában, a társadalmi felelősségvállalás szerepét központba helyezve hirdették meg a két hónapon át tartó országos akciót.

A szervezők a szakmai és a társadalmi összefogás erejében bízva hirdették meg idén is a Látni és látszani országos baleset-megelőző kampányt. Október 16. és december 8. között a művelethez csatlakozott szervizekben a személy- és haszongépjárművek, a motorkerékpárok és a kerékpárok vezetői ellenőriztethetik a járművek láthatóságért felelős alkatrészeit és a szélvédőt, a regisztrált optikai szaküzletek pedig díjmentes látásellenőrzéssel és hasznos tanácsokkal várják a járművezetőket. Ennek keretében november 19-én Miskolc egyik forgalmas bevásárlóközpontjának a parkolójában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei a miskolci Mercedes-Benz szalon technikusaival együttműködve ellenőrzéseket tartottak, amelyről jegyzőkönyv is készült, amit átadtak az autósoknak. Az akció célja az volt, hogy az autósok felkészüljenek a téli közlekedés kihívásaira. A sofőrök és gépjárműveiknek az őszi-téli átállás időszerű, melynek keretében fontos a futómű-, az akkumulátor-, a gumiabroncsok-, a világítás-, a fékrendszer ellenőrzése, nélkülözhetetlen a jól működő ablaktörlő, a jégkaparó, a jégoldó és a megfelelő ablakmosó folyadék. A járőrök a hiányosságokért ezúttal felhívták az autóvezetők figyelmét azok pótlására.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 151

Yesterday 256

Week 688

Month 151

All 218062

Currently are 20 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions