Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

DÜRER VERSENY A BOLYAIBAN

A szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola november 15-én Dürer Matematika verseny helyi fordulójának adott otthont. A tudáspróbát Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye diákjainak szervezték meg 5.-6. és 7.-8. évfolyamon. A tizenöt pontból álló feladatok megoldására másfél órája volt a diákoknak, maximálisan 66 pontot szerezhettek a csoportok.

A forduló során élőben követhető volt kivetítőn a vetélkedő állása, kivéve az utolsó 10 percet, hogy a helyezések ismeretlenek maradjanak az eredményhirdetésig. Az 5.-6. osztályosok kategóriájában az első helyen a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a második helyen a Hernádnémeti Református Általános Iskola, Két Tanítási Nyelvű és Alapfokú Művészeti Iskola a harmadik helyen pedig a Bolyai János Katolikus Általános Iskola növendékei végeztek. A 7.-8. osztályosok kategóriájában a dobogó első fokán a Hernádnémeti Református Általános Iskola, Két Tanítási Nyelvű és Alapfokú Művészeti Iskola, a második lett a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a harmadik helyért járó oklevelet a Hernádnémeti Református Általános Iskola, Két Tanítási Nyelvű és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai vehették át.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 149

Yesterday 256

Week 686

Month 149

All 218060

Currently are 26 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions