Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FÓKUSZBAN A TURIZMUS

A Modern Vállalkozások Programja, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen tájékoztatót tartott november 18-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) székházában. A rendezvényen a vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségről szóló tájékoztatás mellett neves szakági előadók, infokommunikációs szakértők és cégek mutatták be a legújabb digitalizációs trendeket, ágazati megoldásokat, pályázati lehetőségeket.

A rendezvényen a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) digitális felzárkózását támogató kezdeményezés szemléletformáló tartalmaival és díjmentes infokommunikációs tanácsadással ösztönzi a cégeket digitális eszközök használatára, így a korszerű elektronikus közszolgáltatások igénybevételére. A Magyar Turisztikai Ügynökség a Programmal közös roadshow-t indított annak érdekében, hogy a szálláshely-szolgáltatásban érdekelt kkv-k egy átfogó digitális szemléletformálással kiegészítve segítséget kapjanak a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központhoz való csatlakozáshoz. A kötelező adatszolgáltatást jövő év elejétől vezetik be. Ebben segít a "Modern Vállalkozások" elnevezésű kamarai program, ami kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget a digitalizációban. Bihall Tamás, a BOKIK elnöke beszédében szólt arról, hogy minden digitális bekötés, egyben egy fehérítés is, ami az átláthatóság javulását szolgálja. Ez fontos a magyar gazdaságnak és a tisztességesen működő magyar vállalkozásoknak és lényeges Miskolcnak is, ahol a turizmust kitörési pontként tartják számon. Veres Pál, Miskolc polgármestere beszédében kiemelte, hogy turisztikai, idegenforgalmi koncepciót dolgoznak ki, amelynek célja, hogy a látogatókat minden héten különleges helyi attrakció várja. A város vezetője szólt arról, hogy két fontos turisztikai beruházás történik a városban: Diósgyőri vár és a Miskolctapolcai Strandfürdő fejlesztése, ami 30 milliárd forintos fejlesztést jelent.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 146

Yesterday 256

Week 683

Month 146

All 218057

Currently are 24 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions