Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A TÉLAPÓ VILÁGÍTÓ RÉNSZARVASAI

Szerencsen a Világörökségi Kapuzat és Turisztikai Fogadóépület mellett november 16-án az ország legnagyobb karácsonyi világító fogatát készítette el Kretovics István, a helyi Kisgép- és Fénycentrum tulajdonosa. A Guinness-rekord kísérletet Szerencs város polgármestere, Nyíri Tibor köszöntő beszéde nyitotta meg, aki köszönetét fejezete ki az alkotónak.

Szebenyi Tivadar közjegyző hitelesítette és dokumentálta a különleges teljesítményt. A városvezető beszéde után Kretovics István szólt arról, hogy Finnországban a Mikuláslakban történt látogatása után -ahol három, izzókból készített szarvas volt elhelyezve- eldöntötte, hogy az általa korábban alkotott kisebb és nagyobb szarvasokból csordát hoz létre, így összesen ötvenegy darab állat került kiállításra. A londoni Guinness World Records a ledek számához kötötte a kísérlet sikerét. Az eddigi világcsúcs az 52600 darab ledből állt. A "Télapó leghosszabb szánját" negyvenegy darab rénszarvas húzza, amely 55000 darab ledet tartalmaz, így önmagában is rekordot döntött. A szarvasok mellett, szánok, angyalok és krampuszok is helyet kaptak a területen, így összesen a 96437 led izzó fényei visszaszámlálás után egyszerre gyulladtak fel, amit megcsodáltak az eseményre érkezők és felkeltette a 37-es főúton áthaladók figyelmét.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 146

Yesterday 256

Week 683

Month 146

All 218057

Currently are 14 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions