Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A MEGYE SIKERES VÁLLALKOZÁSAI

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK), a Nemzeti Adó-és Vámhivatal B.-A.-Z. Megyei Adó- és Vámigazgatósága (NAV), valamint az Észak-Magyarország napilap közreműködésével a hagyományokhoz híven ünnepélyes keretek között mutatták be a megye száz legjelentősebb vállalkozásának összesített adatait tartalmazó kiadványt november 20-án a DVTK Stadion VIP termében.

Demeter Ervin köszöntő beszédében kiemelte, hogy három kategóriában rangsorolták a cégeket: a nettó árbevétel, a foglalkoztatottak száma és a hozzáadott érték szerint. A kormánymegbízott hozzátette, hogy a nem könnyű helyzetben lévő megye árbevételét tekintve országosan az ötödik helyet foglalja el a rangsorban. A megyei közgyűlés elnöke beszédében kiemelte, hogy a siker elengedhetetlen feltétele a pontosság, az alaposság. Bánné Gál Boglárka hangsúlyozta, hogy az önkormányzat fő feladata a területfejlesztés koordinálása, amelyhez jelentős pénzügyi forrást biztosítottak a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója szólt arról, hogy az adózók 28 százaléka egyéni vállalkozó és az elmúlt évhez képest 1400 fővel bővült a körük. Kovácsné Fecz Csilla megemlítette, hogy a kisadózók egy kedvezőbb adózási formát kaptak, ami a vállalkozói kedvet pozitívan befolyásolta. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke úgy gondolja, hogy szükséges értékelni egy rövid időszakot. Bihall Tamás szerint a TOP 100 kiadvány egy hiánypótló, kiváló elemzésekkel, statisztikákkal mutatja be a megye gazdaságának a helyzetét.Az esemény végén ünnepélyes keretek között nyújtották át a Gazdasági Díjat, amit évente a példaértékű-, foglalkoztatási értéket teremtő vállalkozásnak ítélnek oda. Az idén a zsűri döntése alapján Fükő László, a Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. gyárigazgatója vette át a Hollóházi Porcelán Manufaktúra által készített kitüntetést.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 149

Yesterday 256

Week 686

Month 149

All 218060

Currently are 29 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions