Vivid - VirtueMart Template

KÖZSZOLGÁLATI TISZTVISELŐK NAPJA ÉS SEMMELWEIS NAP

Július elseje a Közszolgálati Tisztviselők Napja, ami a köztisztviselők valamint kormányzati tisztviselők számára munkaszüneti nap. Ugyanezen a napon tartják a Semmelweis napot is, így július 1. az egészségügyi szolgáltatóknál foglalkoztatási jogviszonyban álló egészségügyi dolgozókra, és az egészségügyben dolgozókra is kiterjedően munkaszüneti nap. Ezen a napon minden Polgármesteri Hivatal, valamint a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok és a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai, továbbá a háziorvosi rendelők, fogorvosi rendelők, és a védőnői szolgálat is zárva tart.

ÁLLÁSAJÁNLAT

AA Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Szerencsi Járási Hivatal Munkaügyi Kirendeltségén nyilván tartott állásajánlatok alapján, Szerencsen adminisztrátort, asszisztenst, földmérő koordinátort, gépészmérnököt, marketing munkatársat, munkavédelmi technikust, pályázati koordinátort, raktári munkatársat, szoftverkezelő adminisztrátort, végrehajtó helyettest, földmérő figuránst, lakatost, pizza szakácsot, konyhai kisegítőt, kézi csomagolót alkalmaznának.

Bővebben: ÁLLÁSAJÁNLAT

DOLGOS VAKÁCIÓ

Egyre több diák vállal munkát nyáron. Már a 15 évesek is dolgozhatnak a szünidőben, ehhez azonban szülői engedély kell. A Nemzeti Adó-és Vámhivatal arra hívja fel a figyelmet közleményében, hogy érdemes ellenőrizni a leendő foglalkoztatót munkakezdés előtt, amit a NAV honlapján meg is tekinthetnek mind a szülők, mind pedig a munkára vágyó fiatalok is. Ahhoz, hogy egy diák munkába álljon, adóazonosító jelre van szüksége, amit a NAV-nál igényelhet. A tájékoztató szerint a foglalkoztatónak munkaviszony esetében kötelező írásos munkaszerződést kötnie a diákkal, alkalmi munkánál ez nem szükséges.

ÜGYELETES GYÓGYSZERTÁR SZERENCSEN (06.22-28)

Ezen a héten (június 22-28) ügyeletes az Oroszlán gyógyszertár, Szerencs, Bekecsi út 8 sz. Telefon: (0647) 361 – 433 Nyitva tartás: hétfő – péntek: 8-19 óra, szombat – vasárnap: 8-14 óra. Zárástól a másnap reggeli nyitásig gyógyszerész tartózkodik a patikában.

ÜGYELETES GYÓGYSZERTÁR SZERENCSEN (06.15-06.21)

Ezen a héten (júniu 15-21) ügyeletes a Centrum gyógyszertár, Szerencs, Rákóczi út 75 sz. Telefon: (0647) 362-054 Nyitva tartás: hétfő - péntek: 7.30 - 19 óra, szombat - vasárnap: 7.30-15.30 óra . Zárástól a másnap reggeli nyitásig gyógyszerész tartózkodik a patikában.

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds
Inserted where the ad unit is to be displayed: