Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

CSALÁDI NAP HERNÁDNÉMETIBEN

Vidám, sokszínű programokkal várták július 13-án, a református templom kertjébe a Hernádnémetiben élő családokat. Volt népi játszóház a kicsiknek, ahol kalapáccsal diót törhettek, egy fából készült várból a szénába ugorhattak, valamint kukoricából és levendulából babát alkottak meg az ügyes kezű anyukák és a gyerekek. A bátrabbak csillámtetoválást csináltattak a kezükre és az önkéntes helyi asszonyok által készített krumplilángosból és kenyérlángosból bátran falatoztak.

Az esemény résztvevőit, Hajdú Viktorné, Adrienn üdvözölte, majd Brosch Andreával adták át a két fiatal párnak a vándorbölcsőt. Ezután a legkisebbek és az anyukák Gingallóztak, ami olyan 0 és 3 éves korú piciknek szól, akik most sajátítják el a mozgás, a beszéd, a ritmus és az éneklés alapjait népi dalok és mondókák segítségével. A Miskolci Csodamalom Bábszínház a Kiskakas Gyémánt Félkrajcárja című ismert mesét adták elő a gyerekeknek, akik a szőnyegen ülve figyelték a történetet. A Csiribiri együttes interaktív műsorral szórakoztatta a családokat, amin a kicsik nagy örömmel vettek részt.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 101

Yesterday 333

Week 739

Month 1437

All 258256

Currently are 51 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions