Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

AZ ARATÁS ÜNNEPE GESZTELYBEN

Idén kilencedik alkalommal tartottak Aratónapot Gesztelyben, július 13-án. Az ünnepélyes megnyitót megelőzően Simon István, a település polgármestere és Koncz Ferenc, a térség országgyűlési képviselője közösen leplezték le a község nyolcszáz éves évfordulójára állított emlékművet a helyi református templom melletti téren.

Ezt követően átvonultak az esemény helyszínére, ahol Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Simon István polgármester megnyitották az idei Arató napot. Beszédükben kiemelték az aratás fontosságát és azt, hogy a közösség együtt ünnepelje meg a sikereket, közösen kapcsolódjanak ki egy színvonalas programon. Ezután az egyház képviselői áldották meg az arató koszorút. Az ünnepélyes megnyitót követően fellépett többek között testvérvárosuk, Véke énekkara, a Csokonai Népdalkör, a helyi néptáncosok és óvodások. A benzingőz szerelmesei sem maradtak adrenalin nélkül, akiknek igazi rally bemutatóval készültek a település főutcáján. A gyermekeket különféle kísérő programokkal szórakoztatták, akik be is kapcsolódtak a produkcióba. Az est végül koncertekkel és arató discoval ért véget.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 2

Yesterday 368

Week 880

Month 3876

All 208257

Currently are 16 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions