Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VÍZ A VEZETÉKEKBE, VÉR AZ ÉLETHEZ!

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek tavaly szeptemberben közös együttműködési megállapodást írt alá, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vöröskereszttel a humanitárius együttműködés jegyében. Az ÉRV Zrt. ezúttal a közelgő Víz Világnapjához kötődően, nagyszabású dolgozói véradással egybekötött sajtótájékoztatón kívánta felhívni a figyelmet az élethez nélkülözhetetlen víz valamint az életmentő vér fontosságára Kazincbarcikán.

A sajtótájékoztatón Lőrinc Ákos, az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket, aki szólt arról, hogy az évente megrendezett céges véradás már több évtizedes hagyományra tekint vissza. Az összefogás jegyében idén a véradással párhuzamosan, elsősegélynyújtó, életmentő tanfolyamot is tartottak a munkavállalóknak, a nagyvállalat kazincbarcikai, Ózdi úti telephelyén. Az esemény keretében a vöröskereszt képviselői bemutatták a résztvevőknek azokat a fogásokat, tennivalókat, amelyek akár életet is menthetnek egy váratlan helyzetben.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 91 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions