Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VÍZ A VEZETÉKEKBE, VÉR AZ ÉLETHEZ!

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek tavaly szeptemberben közös együttműködési megállapodást írt alá, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vöröskereszttel a humanitárius együttműködés jegyében. Az ÉRV Zrt. ezúttal a közelgő Víz Világnapjához kötődően, nagyszabású dolgozói véradással egybekötött sajtótájékoztatón kívánta felhívni a figyelmet az élethez nélkülözhetetlen víz valamint az életmentő vér fontosságára Kazincbarcikán.

A sajtótájékoztatón Lőrinc Ákos, az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket, aki szólt arról, hogy az évente megrendezett céges véradás már több évtizedes hagyományra tekint vissza. Az összefogás jegyében idén a véradással párhuzamosan, elsősegélynyújtó, életmentő tanfolyamot is tartottak a munkavállalóknak, a nagyvállalat kazincbarcikai, Ózdi úti telephelyén. Az esemény keretében a vöröskereszt képviselői bemutatták a résztvevőknek azokat a fogásokat, tennivalókat, amelyek akár életet is menthetnek egy váratlan helyzetben.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 38

Yesterday 113

Week 151

Month 2021

All 169213

Currently are 96 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions