Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HAZÁNK JÖVŐJÉT ÉPÍTIK A SZAKMUNKÁSOK

A tizenkettedik alkalommal március 12. és 14. között megrendezett Szakma Sztár Fesztiválon ötvenkét szakmában versenyeztek a legtehetségesebb szakmunkás tanulók. A megnyitón Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke elmondta azt, hogy tovább kell fejleszteni a hazai szakképzést, hiszen meg kell hogy feleljen a digitalizáció, valamint az ipar 4.0 kihívásainak.

. Az is elhangzott, hogy a kamara a magyar kormánnyal együtt szeretné visszaadni a kétkezi munka becsületét és megfelelő fizetéssel itthon tartani a fiatalokat. A lényeg az, hogy kereslet vezérelt szakképzésre van szükség – emelte ki Parragh László. A háromnapos versenyen tiszteletét tette Orbán Viktor, miniszterelnök, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a fiatalok az aranytartalékok és ha elveszítjük őket, akkor ezzel együtt a jövőnket is. A miniszterelnök hozzátette, hogy a fiatalokat ma Magyarországon biztos jövő és biztonságos környezet várja. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből nyolcan vágtak neki a három napos megmérettetésnek, több szakmacsoportban, amelyre a megyei kamara elnöke nagyon büszke volt.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 53 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions