Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

DOBOGÓ TÉLEN IS A HEGYALJA2050 SE SPORTOLÓITÓL

Újabb mozgalmas év kezdődött el a Hegyalja2050 Sport- és Szabadidő Egyesület futóinak, akik kitartást és energiát nem kímélve mutatják meg tehetségüket minden alkalommal a hideg téli időjárás ellenére is. Varga Ildikó ezúttal a Winter Trail Sprint elnevezésű terepfutóverseny hét és fél kilométeres távján vett részt a tököli parkerdőben január 27-én, ahol nem volt szintkülönbség azonban ennek ellenére is technikás pályával kellett megküzdenie a sportolónak.

Ezen a távon összesen száznyolcvanhét versenyző állt rajthoz, amelyből százhét női induló volt. A rajtot követően, a jól futható terepen kisebb emelkedők nehezítették a haladást, néhol elég csúszós részekkel. A havas táj azonban minden nehézségért kárpótolta Ildikót a versenyzés során. A gyönyörű fehér hótakaróval borított erdőben végül negyven perc harmincegy másodperces időeredményének és kitartásának is köszönhetően az abszolút harmadik helyen ért célba, míg 30+ kategóriában az előkelő második helyezést szerezte meg a Hegyalja2050 Sport- és Szabadidő Egyesület sportolója.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 13

Yesterday 74

Week 144

Month 1996

All 171860

Currently are 143 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions