Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

DOBOGÓ TÉLEN IS A HEGYALJA2050 SE SPORTOLÓITÓL

Újabb mozgalmas év kezdődött el a Hegyalja2050 Sport- és Szabadidő Egyesület futóinak, akik kitartást és energiát nem kímélve mutatják meg tehetségüket minden alkalommal a hideg téli időjárás ellenére is. Varga Ildikó ezúttal a Winter Trail Sprint elnevezésű terepfutóverseny hét és fél kilométeres távján vett részt a tököli parkerdőben január 27-én, ahol nem volt szintkülönbség azonban ennek ellenére is technikás pályával kellett megküzdenie a sportolónak.

Ezen a távon összesen száznyolcvanhét versenyző állt rajthoz, amelyből százhét női induló volt. A rajtot követően, a jól futható terepen kisebb emelkedők nehezítették a haladást, néhol elég csúszós részekkel. A havas táj azonban minden nehézségért kárpótolta Ildikót a versenyzés során. A gyönyörű fehér hótakaróval borított erdőben végül negyven perc harmincegy másodperces időeredményének és kitartásának is köszönhetően az abszolút harmadik helyen ért célba, míg 30+ kategóriában az előkelő második helyezést szerezte meg a Hegyalja2050 Sport- és Szabadidő Egyesület sportolója.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 85

Week 212

Month 1867

All 182058

Currently are 86 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions