Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NINCS ELLENFELE A SZERENCSIEKNEK

A Szerencs Városi Sport Egyesület férfi felnőtt kosárlabda csapatának játékosai soron következő bajnoki fordulójában, a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Football Club kosarasait fogadták január 24-én. A Hunyadi Sportcsarnokban megrendezett találkozón a szerencsiek biztató előjelekkel várták a téli szünetet követő első összecsapást. A feldobást követően, a fehér mezesek indították az első akciót, amelyből hamar megszerezték első pontjaikat. A hazaiak gyors akcióikkal és pontos passzaikkal nyolc pontos 28-20-as előnnyel várták a második negyedet.

A második tíz percben szinte állva hagyta ellenfelét Szerencs, akik egy 8-2-es első két percet produkálva húztak el 36-22 ellenfelüktől. A fehér mezesek jó támadójátékuknak és védőmunkájuknak köszönhetően 47-38-as kilenc pontos előnnyel vonultak nagyszünetre. A szenior korúakból álló miskolciak a harmadik negyedben sem találtak fogást ellenfelükön, a játékrész végére azonban 69-62-es hétpontos különbségre zárkóztak fel. Az utolsó tíz percben a házigazdák végső csapást mértek a miskolciakra, akik húszpontos negyedbeli átlagukat még tovább javítva 100-80-as, magabiztos húszpontos győzelemmel léptek túl a bajnokságban szereplő ellenfelükön.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 13

Yesterday 74

Week 144

Month 1996

All 171860

Currently are 147 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions