Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NINCS ELLENFELE A SZERENCSIEKNEK

A Szerencs Városi Sport Egyesület férfi felnőtt kosárlabda csapatának játékosai soron következő bajnoki fordulójában, a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Football Club kosarasait fogadták január 24-én. A Hunyadi Sportcsarnokban megrendezett találkozón a szerencsiek biztató előjelekkel várták a téli szünetet követő első összecsapást. A feldobást követően, a fehér mezesek indították az első akciót, amelyből hamar megszerezték első pontjaikat. A hazaiak gyors akcióikkal és pontos passzaikkal nyolc pontos 28-20-as előnnyel várták a második negyedet.

A második tíz percben szinte állva hagyta ellenfelét Szerencs, akik egy 8-2-es első két percet produkálva húztak el 36-22 ellenfelüktől. A fehér mezesek jó támadójátékuknak és védőmunkájuknak köszönhetően 47-38-as kilenc pontos előnnyel vonultak nagyszünetre. A szenior korúakból álló miskolciak a harmadik negyedben sem találtak fogást ellenfelükön, a játékrész végére azonban 69-62-es hétpontos különbségre zárkóztak fel. Az utolsó tíz percben a házigazdák végső csapást mértek a miskolciakra, akik húszpontos negyedbeli átlagukat még tovább javítva 100-80-as, magabiztos húszpontos győzelemmel léptek túl a bajnokságban szereplő ellenfelükön.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 66

Week 220

Month 1457

All 166541

Currently are 125 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions