Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NINCS ELLENFELE A SZERENCSIEKNEK

A Szerencs Városi Sport Egyesület férfi felnőtt kosárlabda csapatának játékosai soron következő bajnoki fordulójában, a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Football Club kosarasait fogadták január 24-én. A Hunyadi Sportcsarnokban megrendezett találkozón a szerencsiek biztató előjelekkel várták a téli szünetet követő első összecsapást. A feldobást követően, a fehér mezesek indították az első akciót, amelyből hamar megszerezték első pontjaikat. A hazaiak gyors akcióikkal és pontos passzaikkal nyolc pontos 28-20-as előnnyel várták a második negyedet.

A második tíz percben szinte állva hagyta ellenfelét Szerencs, akik egy 8-2-es első két percet produkálva húztak el 36-22 ellenfelüktől. A fehér mezesek jó támadójátékuknak és védőmunkájuknak köszönhetően 47-38-as kilenc pontos előnnyel vonultak nagyszünetre. A szenior korúakból álló miskolciak a harmadik negyedben sem találtak fogást ellenfelükön, a játékrész végére azonban 69-62-es hétpontos különbségre zárkóztak fel. Az utolsó tíz percben a házigazdák végső csapást mértek a miskolciakra, akik húszpontos negyedbeli átlagukat még tovább javítva 100-80-as, magabiztos húszpontos győzelemmel léptek túl a bajnokságban szereplő ellenfelükön.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 85

Week 212

Month 1867

All 182058

Currently are 95 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions