Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FELMENTETTÉK A CÉGTULAJDONOST

A Miskolci Járásbíróság október 9-én kihirdetett ítéletében felmentett egy vádlottat közveszélyokozás vétségének vádja alól. A tényállás szerint egy építőipari cég tulajdonosa, aki azon túl, hogy szervezte a munkát, olykor maga is közreműködött a felújításban. A vádlott a miskolci Pátria Társasház tetőterén 2016. szeptember 13-án kezdte meg a tetőtér szigetelését. Tekintettel arra, hogy a szigetelés biztosításához hevítés szükséges, a vádlott egy gázpalackos gázégővel a szigetelő anyagot egy rövid ideig hevítette.

Amikor ezzel végzett, elhagyta a helyszínt. Másfél órával később bejelentették a Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, hogy a társasház tetőtéri udvarán ég a szellőző. A tűzoltás során tizenhat lakást és tizenegy üzletet vizsgáltak át, valamint tizenhat személyt kértek meg lakásának elhagyására. A tűz következtében közveszély állt fenn. A bíróság a vádlottat bűncselekmény hiányában felmentette. (Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 11

Yesterday 63

Week 74

Month 1265

All 176374

Currently are 11 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions