Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

PÉNZBÜNTETÉS KÖZÚTI VESZÉLYEZTETÉSÉRT

A Sátoraljaújhelyi Járásbíróság előkészítő ülésen száznyolcvanezer forint pénzbüntetésre ítélte azt a férfit, aki a 37-es számú főúton a közúti közlekedés szabályainak megszegésével veszélyeztette mások testi épségét. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető a 37-es számú főúton közlekedett 2017 augusztusában a késő esti órákban, amikor elkezdték előzni őt. A férfi azonban a manőver biztonságos és gyors befejezését azzal akadályozta meg, hogy az addig 50-60 km/h-ás sebességéről felgyorsított.

Az autósnak el kellett rántania a kormányt, majd amikor az elkövető lelassított, csak akkor tudott visszatérni a menetirány szerinti forgalmi sávba. A férfi ezután követési távolságon belülre irányította járművét és fényszórójával „villogott”, majd ismét előzésbe kezdett. A férfi ekkor újra megelőzte őt és ismételten lefékezett, ezért az autósnak ismét a szemközti sávba kényszerült áttérni így kerülve ki az elkövetőt, aki megállt, az elkövető autójához ment és a lehúzott ablakon keresztül kiabálva szidalmazni kezdte. Ezután mindketten elhajtottak. A bíróság a 2018. július 1. napjától hatályos új törvény rendelkezései szerint nyomban ítéletet hozott és közúti veszélyeztetés miatt mondta ki bűnösnek a férfit, aki pénzbüntetést kapott.. (Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 25

Yesterday 76

Week 164

Month 1401

All 166485

Currently are 87 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions