Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

PÉNZBÜNTETÉS KÖZÚTI VESZÉLYEZTETÉSÉRT

A Sátoraljaújhelyi Járásbíróság előkészítő ülésen száznyolcvanezer forint pénzbüntetésre ítélte azt a férfit, aki a 37-es számú főúton a közúti közlekedés szabályainak megszegésével veszélyeztette mások testi épségét. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető a 37-es számú főúton közlekedett 2017 augusztusában a késő esti órákban, amikor elkezdték előzni őt. A férfi azonban a manőver biztonságos és gyors befejezését azzal akadályozta meg, hogy az addig 50-60 km/h-ás sebességéről felgyorsított.

Az autósnak el kellett rántania a kormányt, majd amikor az elkövető lelassított, csak akkor tudott visszatérni a menetirány szerinti forgalmi sávba. A férfi ezután követési távolságon belülre irányította járművét és fényszórójával „villogott”, majd ismét előzésbe kezdett. A férfi ekkor újra megelőzte őt és ismételten lefékezett, ezért az autósnak ismét a szemközti sávba kényszerült áttérni így kerülve ki az elkövetőt, aki megállt, az elkövető autójához ment és a lehúzott ablakon keresztül kiabálva szidalmazni kezdte. Ezután mindketten elhajtottak. A bíróság a 2018. július 1. napjától hatályos új törvény rendelkezései szerint nyomban ítéletet hozott és közúti veszélyeztetés miatt mondta ki bűnösnek a férfit, aki pénzbüntetést kapott.. (Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 11

Yesterday 63

Week 74

Month 1265

All 176374

Currently are 21 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions