Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LETARTÓZTATTÁK A PÁSZTORT BÁNTALMAZÓ FIATALT

A Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a fiatal férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 29-én Ózd határában egy pásztort bántalmazott olyan súlyosan, hogy belehalt a sérüléseibe. A férfi két kiskorúval együtt a kora délutáni órákban kereste fel a sértettet Ózd-Susa határában. Beszélgettek majd a pásztor a fiatalokat borért is elküldte, abból közösen fogyasztottak keveset, közben a szarvasmarhákat kihajtották a domboldalba.

Az esti órákban a két kiskorú elindult hazafelé, az elkövető azonban még nem. Ezt követően a támadó egy másfél méteres fadarabbal hátulról megütötte az áldozatot, aki az ütésektől a földre került, majd ott még megrúgta és otthagyta. Ezután a szomszéd szólt a tulajdonosnak és elkezdték keresni a pásztort. Az elkövető ellen halált okozó testi sértés miatt indult meg az eljárás, aki tettéért öt évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.(Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 66

Yesterday 105

Week 66

Month 1405

All 178808

Currently are 90 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions