Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LETARTÓZTATTÁK A PÁSZTORT BÁNTALMAZÓ FIATALT

A Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a fiatal férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 29-én Ózd határában egy pásztort bántalmazott olyan súlyosan, hogy belehalt a sérüléseibe. A férfi két kiskorúval együtt a kora délutáni órákban kereste fel a sértettet Ózd-Susa határában. Beszélgettek majd a pásztor a fiatalokat borért is elküldte, abból közösen fogyasztottak keveset, közben a szarvasmarhákat kihajtották a domboldalba.

Az esti órákban a két kiskorú elindult hazafelé, az elkövető azonban még nem. Ezt követően a támadó egy másfél méteres fadarabbal hátulról megütötte az áldozatot, aki az ütésektől a földre került, majd ott még megrúgta és otthagyta. Ezután a szomszéd szólt a tulajdonosnak és elkezdték keresni a pásztort. Az elkövető ellen halált okozó testi sértés miatt indult meg az eljárás, aki tettéért öt évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.(Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 66

Week 220

Month 1457

All 166541

Currently are 178 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions