Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VASEMBEREK SZERENCSEN

Elszánt, szenvedélyes és lelkes sportolókkal telt meg a Bocskai István Katolikus Gimnázium sportudvara szeptember 9-én, ugyanis tizedik alkalommal rendezték meg a Szerencsi Vasember Jótékonysági versenyt. Szerencs Város Önkormányzata és a Szerencs Városi Sport Egyesület a triatlonnal nem csak az úszás, kerékpározás és futás népszerűsítését tűzte ki célul. Küldetése a mozgás megszerettetése, a sportágak megismertetése, a közös élmények gyűjtése, valamint a versenylehetőség biztosítása volt minden mozogni vágyónak.

Három versenyszámban, összesen öt korcsoportban jelentkezhettek a triatlonra a Szerencs és térségében élő kisgyerekek, fiatalok és felnőttek egyaránt. Az eseményen minden résztvevő az alkalomra készült pólót és a részvételt igazoló oklevelet vett át. Idén a Vasember címet kitartásának és akaraterejének köszönhetően Vámos Imre érdemelte ki. A nevezési díjakból és felajánlásokból a kimagasló sport- és kiváló tanulmányi eredményeket elérő szerencsi diákokat jutalmazó Kulcsár Anita Alapítványt támogatják.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 65

Yesterday 105

Week 65

Month 1404

All 178807

Currently are 43 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions