Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MI LESZ VELED MISKOLCI REPÜLŐTÉR?

A Miskolci Repülőtér helye ipari park lesz, így nem lesz gyereknap, sem repülőnap. A nyolcvanhárom éves múltra visszatekintő leszállóhely, illetve a pilótaképzés is megszűnik, valamint a légibázist is át kell helyezni. Borsod-Abaúj-Zemplén megye lesz az egyedüli az országban, amely nem rendelkezik repülőtérrel, miközben a szomszédos nagyvárosokban, Kassán, Nyíregyházán, Debrecenben folyamatosan fejlesztik azokat. Mivel jelenlegi területén 2019-ig üzemelhet, a helyi vezetés már keresi az új helyet a repülőtérnek.

A városnak és környékének szüksége van leszállóhelyre és természetesen légi mentésre is, így erre a problémára hamar megoldást kell találni. Magyarországon jelenleg a légimentési feladatok ellátását hét bázisról indított mentőhelikopterek segítik elő. Magyarországi Légimentésért Alapítvány 2015-ben jött létre, amit Nagy Boglárka alapított, mivel légimentés és az abban dolgozók sorsát szívén viselte. A helikopteres mentés a leggyorsabb megoldás az életveszélyes balesetet szenvedettek ellátásánál és kórházba szállításnál, illetve ha a baleset a földi rohamkocsiknak nehezen megközelíthető. A Magyar Légimentő Nonprofit Kft. évente 2400 sérültet lát el és közel 200 sérültet élesztett újra. Ezeknek a számoknak a növelése érdekében szükség van a bázis, a repülőgépek valamint az orvosi műszerek korszerűsítésére is.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 66

Week 220

Month 1457

All 166541

Currently are 121 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions