Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A FEJLESZTÉSEK ÉS A BERUHÁZÁSOK ÉVE TOKAJBAN

Tokaj városában hagyomány az, hogy január elején pezsgős koccintásra invitálják a helyi vállalkozókat, cégek képviselőit. A meghívott vendégeket Posta György január 9-én délután tájékoztatta az elmúlt év eredményeiről és az idei esztendő terveiről.

Elhangzott az, hogy 2017. egy nehéz időszak volt a város életében, hiszen a polgármester és az önkormányzati dolgozók azon dolgoztak, hogy kiegyenlítsék a korábban felhalmozott likvidhitelt. Posta György elmondta azt, hogy úgy oldották meg ezt a problémát, hogy egy szigorú gazdálkodási rendszert vezettek be, vagyis megpróbáltak a saját bevételeikből gazdálkodni. Az önkormányzat dolgozói előtt munkával teli év áll, hiszen számos elnyert pályázat vár megvalósításra. Felújítják az Erzsébet királyné hídját, valamint a sétáló utcát és épületeit, sétányt építenek. Megszépítik kívül-belül az önkormányzati lakásokat, az 1-es számú háziorvosi rendelőt a XXI. századi követelményeknek megfelelő orvosi műszerekkel látják el.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 72

Week 22

Month 1461

All 164193

Currently are 31 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions