Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ELŐZETESBEN A KÖRÖZÖTT ELKÖVETŐ

A Miskolci Járásbíróság január 5-én egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a személynek, aki megszökött a hatóságok elől, majd miután megtudta, hogy körözik önként jelentkezett a rendőrségen.

Az információk szerint a gyanúsított két társával együtt 2017. júniusában egy ajtót felfeszítve ment be a sértett Miskolc Vörösmarty utcán található házába. A gyerekszoba beépített szekrényében található széfet feltörték, ahonnan forintot, eurót, amerikai dollárt és ékszereket vittek el, összesen több mint tízmillió forint értékben. A nyomozás során az elkövető, a vele szemben indított intézkedés elkerüléséért a hatóság elől megszökött, majd külföldre távozott, ezért 2017. decemberében európai elfogatóparancsot adtak ki a felkutatására, amelynek értlemében Magyarországon kívül az európai országokban is keresni kezdték a hatóságok. A sértett miután tudomást szerzett a körözéséről 2018. január 4-én önként megjelent a Miskolci Rendőrkapitányságon, aki ellen három rendbeli lopás bűntette miatt indult eljárás. Tettét akár hét és fél évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 72

Week 22

Month 1461

All 164193

Currently are 37 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions