Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

PUTNOK A MEGYENAP HARMADIK OTTHONA

Szerencs és Tokaj után, idén Putnokon rendezték meg a III. Megyenapot június 17-én, a Városi Sportcsarnok előtti téren. A megnyitó ünnepségen Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke beszédében kiemelte, hogy 2014-ben döntöttek úgy, hogy életre hívják az összetartozást erősítő rendezvényt. Ez a nap a szülőföldhöz, a közösséghez tartozás jelképe. 

A közgyűlés elnöke szerint megyei szintű, regionális ünnepségre, kötődésre szükség van egy olyan megyében, amelynek részei: Borsod, Abaúj, Zemplén és Gömör egykor különálló vármegyeként éltek. Történelmi küldetésük, hogy az elkülönítéssel szakították őket el, és most ismét összetartoznak. A Megyenap keretében számos színes programon, többek között gyermek műsoron, rendőrségi bemutatón, koncerteken és értékdíj átadó ünnepségen vehettek részt az eseményre kilátogatók. A rendezvényen, határon túli partnerek is képviseltették magukat, akik örömmel jelentek meg a jeles napon.

  

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 29

Yesterday 84

Week 113

Month 1786

All 133873

Currently are 52 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions