Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

ERZSÉBET-TÁBOR BEKECSEN

Már évek óta visszatérő nyári programnak számít a Bekecsen élő gyerekek számára az Erzsébet-tábor, amelyet idén is megrendeztek két turnusban. Amellett, hogy a szülőknek is nagy segítséget nyújt, a gyerekek is örömmel vesznek részt a változatos programokon, ahol új ismeretekkel és barátságokkal bővülhet életük. A foglakozások színes felhozatalában egyaránt vehetnek részt érdekes kézműves tevékenységeken és játékos kihívásokon, feladatokon is.

A község közművelődési szakembere, Nyíri Renáta a kezdetektől kíséri a tábor fejlődését, ami a Bekecsi Művelődési Központ szervezésében valósul meg évről évre. Az első tábor az önkormányzat saját erejéből jött létre, akik látták mennyi kisgyermekes család nehezen tudja megoldani a gyerekek felügyeletét a nyár folyamán. A következő évben már pályáztak a művelődési házak számára kiírt Erzsébet Programra, amellyel egy tábort sikerült rendezni. Innentől minden évben két táboron, egy-egy hetes turnusokkal tudtak részt venni a gyerekek.

A résztvevő gyerekek Bekecsre jártak óvodába, vagy iskolába és szívesen térnek vissza a táborba, ahol szoros barátságok is alakulnak közöttük. Az egy hetes program változatos, de a tábornak van egy kialakult napirendje, ami a reggelit követően szabadfoglalkozással folytatódik. Utána következik egy másfél órás program, ami az idei első tábori napon cserép és pohár festés volt. Ez nagyon népszerű a gyerekek között, szívesen használták az üvegfestéket és a képzeleterejüket, hogy valami egyedit alkothassanak, miközben jól szórakoztak egymás társaságában. A hét folyamán vár még rájuk kincskeresés, Just Dance verseny, vízi lufizás, ügyességi játékok és nemezelés is, amin karkötőt és kígyót tanulhatnak elkészíteni a legkülönbözőbb színekben.

A tábor sikerét figyelembe véve nagyon esélyes, hogy jövőre is hasonló létszámban vehetnek részt gyerekek a mozgalmas programsorozatban. Fontos tudni, hogy a helyek minden évben nagyon hamar megtelnek, így érdemes figyelni a település online platformjait és érdeklődni az önkormányzatnál a lehetőségről. Bizonyos, hogy egy ilyen hét minden gyerek számára hatalmas élményt nyújt, amire még hosszú ideig boldogan gondolhat vissza.


Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 197

Yesterday 369

Week 566

Month 6861

All 694692

Currently are 109 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions