Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

LETARTÓZTATÁSBAN A KÉSES FENYEGETŐ

A Miskolci Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a férfit aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. július 19-én délután megjelent a sértett ongai lakóhelyén, hogy a nő autójában okozott kárt megtérítse. A sértett azonban nem szerette volna ezt, autójába hajolt hogy a holmiját kivegye, ekkor a gyanúsított férfi a nőt a járműbe lökte és ő is beszállt mellé. Ráparancsolt áldozatára hogy menjen Sajóhídvégre, egy tapétavágó kést szorított közben a rémült nő oldalához.

Az üzemanyag kifogyott az út során az autóból ekkor a terhelt megfenyegette nőt, hogy ne merjen szólni a segítségét felajánló járókelőnek. Később egy mentőautó érkezett a helyszínre, amibe a nő be tudott szállni, de a férfi öngyilkossággal fenyegetőzve kérte, hogy a mentősöket hogy engedjék el a sértettet. Ez meg is történt majd a gyanúsított egy közeli szántóföldre rángatta a nőt, a tapétavágó kést közben eldobta. A kiérkező rendőrök fékezték meg a férfit.

A brutális támadónak felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság korlátozása miatt kell majd felelnie a bíróság előtt, amennyiben cselekménye bizonyítást nyer.

A bíróság álláspontja szerint a kiszabható büntetés mértéke miatt fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, valamint szabadlábon hagyása esetén a sértett befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást, illetve korábban is követett el áldozata sérelmére bűncselekményt, amely kivizsgálása jelenleg is tart, ezért 2023.augusztus 21.napjáig elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges.


Fotó: Illusztráció

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 226

Yesterday 369

Week 595

Month 6890

All 694721

Currently are 105 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions