Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

GIMNÁZIUMI KÉPZÉS INDUL BEKECSEN

A bekecsi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában a Szerencsi Tankerületi Központ kiemelt tehetséggondozó programjának tanévzáróját tartották meg, ahol az ünnepség keretén belül egy hatalmas bejelentéssel is megörvendeztették az érdeklődőket.

A Szerencsi Tankerületi Központ fenntartásában lévő bekecsi általános iskola ugyanis gimnáziummá bővül 2024 szeptemberétől. A képzés szakgimnáziumi osztály lesz, pedagógiai irányvonallal ,összesen húsz fővel szeretnék elindítani a tanévet. Két felsőoktatási intézmény a Miskolci Egyetem és a Tokaj-Hegyalja Egyetem is támogatja az oktatást. A fiatal tehetségek mentorálása a cél, természetesen az iskola fő profilja megmarad. Kiemelt fontosságú az angol nyelv oktatása már óvodáskorú gyermekek is részt vehetnek ebben.

Az intézmény egy modern, minden igényt kielégítő játszótérrel és egy kézilabda pályával gazdagodott, így az iskolában tanuló gyermekek, valamint a sportolni vágyó fiatalok számára minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz. A projekt megvalósítása pályázati forrásból és a Szerencsi Tankerületi Központ támogatásával történt.

Az oktatási intézmény eredményes tanévet zárt, a jövő szeptemberi tanévet pedig örömmel és izgatottan várják a pedagógusok, hiszen a profilbővítés mindig új kihívásokat, feladatokat állít az oktató-nevelő munkát végzők elé is.

  


Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 254

Yesterday 369

Week 623

Month 6918

All 694749

Currently are 85 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions