Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A DON-KANYAR-ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZTEK BEKECSEN

Országszerte tartottak megemlékezéseket a doni áttörés 77. évfordulója alkalmából. A Don-kanyar áldozataira Bekecsen, a temetőnél II. világháborús hősök emlékműjénél is emlékeztek, január 13-án. A második világháború idején, 1943-ban a szovjet Vörös Hadsereg napok alatt szinte teljesen megsemmisítette a kétszázezres 2. magyar hadsereget.

Bodnár László, a település polgármestere felidézte a gyászos eseményeket. A község vezetője szerint fontos legalább egy napot az elesett, példamutató magyar áldozatoknak szentelni, hiszen a harcokban a csapatok emberfeletti hősiességről tettek tanúbizonyságot, lőszer, élelem és fegyver nélkül. A köszöntő beszéd után a helyi általános iskola diákjai mondtak verset. A megemlékezésen Szarvas Péter, római katolikus plébános, Szabó Roland görög katolikus parókus, valamint Estók István, református lelkipásztor imádkozott és rótta le kegyeletét a második világháborús hősök emléktáblája előtt. Ezt követően a szépkorúak zenés műsort adtak elő, végül elhelyezték a megemlékezés koszorúját.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 148

Yesterday 256

Week 685

Month 148

All 218059

Currently are 21 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions