Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LELKI EGÉSZSÉGRŐL A KONFERENCIÁN

"Életmódban az egészség" címmel rendezett konferenciát november 30-án a tokaji Dombi Sámuel Kistérségi Egészségközpontban működő Egészségfejlesztési Iroda. A Kulturális és Konferencia Központ nézőtere érdeklődőkkel telt meg, akiket Szentesiné Sallai Zsuzsanna, igazgató köszöntött.

Beszédében hangsúlyozta, hogy 2013-ban alapították meg az Irodát, azért, hogy a tokaji járásban élőket megtanítsák egészségüket megőrizni. A résztvevők érdekes előadásokat hallgattak meg, önismeret témakörben. Bódor Andrea, pszichológus a pozitív érzelmek jótékony hatása - agyunk áthangolásáról osztott meg értékes gondolatokat. Gerlai Pál, evangélikus lelkész, mentálhigiénés szakember az önismeretről és az egészséges személyiség kialakulásáról tartott előadást. Csörsz Ilona, klinikai szakpszichológus az önbizalom és az ősbizalom kialakulásáról tájékoztatta a konferencia résztvevőit. Csendom Ildikó, a jógaterápia hasznosságáról osztott meg információkat a jelenlévőkkel.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 102

Yesterday 333

Week 740

Month 1438

All 258257

Currently are 47 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions