Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MESEHŐSÖK A MIKULÁSVONATON

A Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány és az Északerdő Zrt. tizenhetedik alkalommal szervezte meg a Mikulásvonat programsorozatot Lillafüreden. November 23. és december 15. között napi 4 vonattal szállítják a gyerekeket a Lillafüredi Kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásáról a Mikulás Lillafüredi Mesebirodalmába, ahol egy interaktív mesejáték résztvevőivé válhatnak.

Ez alkalommal a kicsik nem csak a Mikulással és krampuszaival, hanem a mai animációs mesék kedvenc szereplőivel is találkoztak. Ez nem egy hétköznapi utazást jelent a lillafüredi kisvasúton, hanem egy közel 2 és fél órás, varázslatos kalandot a gyermekeknek és a családoknak a Mikulás meseszép, varázslatos Birodalmában. A karácsonyi díszekbe öltöztetett lillafüredi kisvonatozáson minden kocsiban krampuszok várják a gyermekeket, akik az utazás alatt „felkészítették” őket a lillafüredi kalandokra, a Mesebirodalom kapujában pedig maga a Mikulás fogadta a kicsiket.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 101

Yesterday 333

Week 739

Month 1437

All 258256

Currently are 62 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions