Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ELÉRHETŐ PÁLYÁZATOK VÁLLALKOZÓKNAK

Szerencs Város Önkormányzata Technológia és telephelyfejlesztés, innováció a kis- és középvállalkozói támogatási rendszerben címmel szervezett előadást november 25-én a Rákóczi- vár Lovagtermében, ahol Szuhóczky Gábor a Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke tartott tájékoztatót. A város polgármestere, Nyiri Tibor nyitotta meg az előadást, aki beszédében hangsúlyozta, hogy a vállalkozások szerepe nagyon fontos a település életben, ezért támogatásuk és fejlesztésük érdekében a kis- és középvállalkozásoknak rendszeres előadást szerveznek majd az elérhető pályázatokról, hiszen a településen több mint 1000 cég található.

A polgármester beszédében hangsúlyozta, hogy ez az a szektor, amely a munkahelyteremtésben, a foglalkoztatásban óriási lehetőségeket rejt de a városnak szüksége lenne a cukorgyár bezárása után egy nagyüzemre. Szuhóczky Gábor, a Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének az alelnöke a fórumon hangsúlyozta, hogy egy elnyert pályázat nem egyenlő a cégek fejlesztésével. A legfontosabb egy rövid távú operatív terv és egy alapos stratégia kiépítése. Magyarország kormánya ma a vidékben látja a fejlődési lehetőséget, hiszen itt vannak még azok a természeti- és humán erőforrások, amely az ország fejlődéséhez hozzájárulhatnak. A tájékoztatón a pályázatíró részletesen beszámolt a jelenleg nyitott lehetőségekről, feltételeikről, kedvezményes hitelekről, kockázati tőkebefektetésekről, az államilag támogatott garancia programokról. A város vezetője, Nyiri Tibor záróbeszédében hangsúlyozta, hogy a kormány által nyújtott lehetőségeket figyelemmel kell kísérni és megfelelő szakemberek bevonásával el lehet indulni a fejlődés útján.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 101

Yesterday 333

Week 739

Month 1437

All 258256

Currently are 54 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions